thumbnail
2024
Комунікаційні матеріали щодо безпеки застосування лікарського засобу АЛУНБРИГ® «Карткапопередження пацієнта»

Детальніше
Навчальний матеріал для лікарського засобу ЕЛІДЕЛ® з метою мінімізації ризику застосування не за показаннями

Детальніше
Комунікаційні матеріали «Прадакса. (капсули тверді по 75 мг та 110 мг). Керівництво для медичного працівника» «Прадакса. (капсули тверді по 110 мг та 150 мг). Керівництво для медичного працівника» «Прадакса. Картка-пам’ятка пацієнта»

Детальніше
Брошура для пацієнтів щодо безпеки застосування лікарського засобу Луцентіс

Детальніше
Інформаційний лист-звернення до спеціалістів системи охорони здоров’я щодо лікарського засобу МОКСЕТЕРО «Важлива інформація з мінімізації ризику аневризми і дисекції аорти та регургітації/недостатності серцевого клапана при застосуванні системних та інгаляційних фторхінолонів»

Детальніше
Інформаційний лист-звернення до спеціалістів системи охорони здоров’я «Важлива інформація з мінімізації ризику розвитку фібриляції передсердь у пацієнтів зі встановленими серцево-судинними захворюваннями або серцево-судинними факторами ризику при застосуванні етилових ефірів омега-3 кислот, РИБ’ЯЧИЙ ЖИР»

Детальніше
Пам’ятка для пацієнта «Важливі попередження з безпеки для пацієнтів, які приймають БОСЕНТАН АККОРД»

Детальніше
Пам’ятка для пацієнта «Важливі попередження з безпеки для пацієнтів, які приймають БОЗЕНТАН АККОРД»

Детальніше
Інформація про важливість дотримання температурного режиму при застосуванні та зберіганні лікарських засобів, що містять інсулін гларгін (СОЛІКВА, ЛАНТУС® СОЛОСТАР®)

Детальніше
Інформаційний лист-звернення до спеціалістів системи охорони здоров’я «Етопозид (ЕТОПОЗИД-ТЕВА): підвищений ризик виникнення реакцій гіперчутливості, пов’язаних з інфузією, при застосуванні вбудованих в інфузійну систему фільтрів (in-line filters)»

Детальніше
thumbnail