thumbnail

Вітання директора Центру Михайла Бабенка з Днем медичного працівника

Шановні медичні працівники, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та глибоку вдячність за вашу працю.

Цього року Україна вперше відзначає День медичного працівника за новою датою. Принципово іншою, тому що ми стали іншими. Наші медики героїчно тримають ще одну лінію захисту – медичний фронт. Попри всі виклики та ризики, на передовій чи в тилу, ваше професійне покликання залишається незмінним – щодня стояти на варті людського здоров’я та життя.

Низький уклін медикам, які зараз жертовно рятують життя наших військових на лініях вогню.

Якісна медицина сьогодні – це запорука успішного функціонування держави. Пишаюсь, що всі, кого знаю у галузі і  з ким маю честь співпрацювати, – талановиті фахівці високого класу, професіонали своєї справи.

Особливо приємно вітати сьогодні колег Центру, а також представників консультативно-експертних груп, представників з фармаконагляду у регіонах, з якими ми співпрацюємо і діяльність яких нерозривно пов’язана зі сферою охорони здоров’я. У складі працівників Державного експертного центру 227 мають медичну/фармацевтичну освіту та вагомий досвід роботи у галузі. Практикували або досі практикують. 18 носять почесні звання кандидатів та докторів медичних/фармацевтичних наук.

Вітаю вас, колеги! Незалежно від посад та статусів – у кожного з вас своя місія і особлива відповідальність, без якої неможливий якісний результат та подальший розвиток медицини в країні.

Висловлюю величезну вдячність усім медичним працівникам та ветеранам галузі охорони здоров’я за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість професії. Щиро бажаю усім і кожному миру, міцного здоров’я, успіхів, подальшого кар’єрного зростання, щастя, достатку, благополуччя! Впевнений, що лише працюючи пліч-о-пліч, ми зможемо досягти нових перемог, на які, безперечно, заслуговують наші лікарі та медична галузь України.

 

З повагою

Директор ДП «Державний експертний центр МОЗ України»

Михайло БАБЕНКО

thumbnail