thumbnail

10-14 квітня 2023 року у Центрі проходять ознайомчу практику студенти Луганського державного медичного університету

У рамках Меморандуму про співпрацю між Державним експертним центром МОЗ України та Луганським державним медичним університетом впродовж 10-14 квітня у Центрі пройдуть ознайомчу практику студенти V-VI курсу Луганського державного медичного університету.

Випускники вузу здобувають освіту за напрямками «Фармація, промислова фармація», «Медицина» та «Педіатрія», є представниками студентського активу та твердо прагнуть пов’язати своє майбутнє з охороною здоров’я. Знайомство з ДЕЦ як уповноваженою МОЗ України спеціалізованою експертною організацією є важливим для поглиблення їхніх знань та розуміння багатьох процесів у питаннях фармгалузі.

Протягом тижня студенти ознайомляться із завданнями, функціями та основними напрямками роботи Центру. Зокрема, з роботою структурних підрозділів – Департаменту експертизи матеріалів доклінічних та клінічних випробувань, Департаменту експертизи реєстраційних матеріалів та фармацевтичної діяльності, Департаменту фармаконагляду, Управління експертизи матеріалів біодоступності да біоеквівалентності, Департаментом оцінки медичних технологій та раціональної фармакотерапії, Відділу стандартизації медичної допомоги.

Також студенти ознайомляться з роботою «Єдиного вікна» та Сервісного центру, архіву, та двох лабораторій, що належать до сфери управління Центру, – з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів та лабораторії фармацевтичного аналізу.

З початком ознайомчої практики студентів привітали директор Центру Михайло Бабенко, заступник директора з клінічних питань Михайло Лобас, керівник практики, начальник Агенції з методологічної і науково-практичної роботи Центру Олександр Гудзенко та керівник Управління кадрового, документального та організаційного та забезпечення Світлана Рептух.

«Сподіваємося, нові знання, які ви здобудете у ДЕЦ, будуть цінними для вашої подальшої діяльності та профорієнтації. Будемо щиро раді, якщо у майбутньому ви зробите вибір співпрацювати та розвиватися саме у нашій організації», – відзначив під час ознайомчої зустрічі Михайло Бабенко та побажав успіхів практикантам.

Нагадаємо, Меморандум про співпрацю між Центром та Луганським державним медичним університетом був підписаний у березні поточного року.

thumbnail