thumbnail

Центр оприлюднив склад Експертного комітету з оцінки медичних технологій

З метою організації належного виконання функцій у сфері державної оцінки медичних технологій, за результатами конкурсного відбору та на підставі рішення Конкурсної комісії визначено склад Експертного комітету з ОМТ (далі Експертний комітет).

До складу мультидисциплінарної команди увійшли спеціалісти медичного, фармацевтичного та економічного профілю – практикуючі клініцисти, фармакоекономісти, науковці, викладачі.

Головними завданнями Експертного комітету будуть розгляд проектів висновків та підготовка рекомендацій щодо включення/виключенні лікарських засобів до Національного переліку та Номенклатур, в тому числі – опрацювання питань щодо соціальний, етичних, організаційних та інших аспектів.

Відповідний наказ Центру від 04. 08. 2022 № 100 опублікований на офіційному сайті. Щоб ознайомитися з Наказом та складом Експертного комітету перейдіть за посиланням:

https://www.dec.gov.ua/…/nakaz-derzhavnogo-ekspertnogo…/

Нагадаємо, конкурсний відбір членів Експертного комітету з оцінки медичних технологій був оголошений 28 червня 2022 року та тривав до 22 липня 2022.

thumbnail