thumbnail

У Копенгагені (Данія) проходить щорічна конференція ISPOR Європа 2023 – серед делегатів фахівці Департаменту ОМТ Центру

Фахівці Департаменту ОМТ Центру перебувають на конференції Міжнародного товариства фармакоекономічних досліджень ISPOR Європа 2023: Економіка здоров’я та дослідження результатів лікування (HEOR) як сполучна ланка між політикою та наукою» («ISPOR Europe 2023: HEOR at the Nexus of Policy and Science»).

Основна мета відрядження – подальша розбудова потенціалу впровадження ОМТ в Україні на основі міжнародного досвіду.

У складі делегації: директор Департаменту ОМТ та раціональної фармакотерапії Ореста Піняжко та фахівці відділу оцінки економічної доцільності медичних технологій – Валерія Середюк та Маргарита Хмельовська.

Протягом першого дня участі Ореста Піняжко взяла участь у круглому столі за участю представників понад 65 компетентних органів з ОМТ з 36 країни Європи. Основна мета обговорення – нарощення потенціалу ОМТ в Європі, стимулювання створення високоякісних доказів для кращих оцінок ОМТ, посилення взаємодії із зацікавленими сторонами в процесі ОМТ – клініцистами, платниками медичних технологій та медичних послуг, пацієнтами.

Відповідно до графіку роботи конференції представниці Центру візьмуть участь у пленарних засіданнях, сесіях, представлять дві подіумні презентації та постерні презентації. Запланована участь Орести Піняжко у якості спікера під час сесії з питань референтних моделей ОМТ для конкретних захворювань.

Конференція триває протягом 12-15 листопада 2023.

thumbnail