thumbnail

Щотижневик «АПТЕКА» – головний інформаційний партнер Фармацевтичного форуму «ФАРМА@ФОКУС НА ПАЦІЄНТА 2024. ФАРМАКОНАГЛЯД»

До висвітлення Фармацевтичного форуму «ФАРМА@ФОКУС НА ПАЦІЄНТА 2024. ФАРМАКОНАГЛЯД», який відбудеться 07 березня 2024 року і буде присвячений важливим питанням фармаконагляду, долучаються українські ЗМІ. Головним інформаційним партнером заходу знову став Щотижневик Аптека, наші багаторічні партнери та друзі.

«Щотижневик АПТЕКА» – провідна спеціалізована платформа, що висвітлює події галузі охорони здоров’я та фармацевтичної сфери. Це завжди оперативна, актуальна та достовірна інформація про фармацевтичні продукти та компанії, законодавчі зміни та ініціативи, аналітичні дані фармацевтичного ринку. Це активна підтримка фахових івентів, професійні коментарі, майданчик для обміну думками між експертами галузі.

Сайт https://www.apteka.ua/ залучає близько 2 тис. відвідувачів щомісяця. 9,8 тис. підписників видання має у Facebook.

Також Щотижневик Аптека розвиває аудиторію у соціальних мережах Linkedin  http://surl.li/qchoh Тwitter https://twitter.com/Apteka_ua , має Telegram-канал https://t.me/apteca та групу у Viber viber.com/apteka

Не забудьте підписатися на сторінки Щотижневика Аптека, аби завжди залишатися в курсі найважливіших подій у фармацевтичній галузі!

До вашої уваги посилання на декілька публікацій за результатами наших спільних минулих Форумів:

  1. «ФармЕксперт 2023»: бачення, функції та джерела фінансування нового органу державного контролю https://www.apteka.ua/article/682730
  2. «ФармЕксперт 2023»: будуємо новий орган державного контролю разом https://www.apteka.ua/article/681578
  3. Клінічні випробування в Україні: реалії сьогодення, перспективи майбутнього https://www.apteka.ua/article/671099
  4. Фарм@фокус на пацієнта. Перспективи розвитку фармаконагляду в Україні https://www.apteka.ua/article/665430
  5. Фарм@фокус на пацієнта: тримаємо курс на європейські стандарти https://www.apteka.ua/article/664762
thumbnail