thumbnail

До уваги заявників! Центр оприлюднює проєкти документів та технічних файлів для впровадження eCTD.

Центр оприлюднює проєкти документів та технічних файлів для впровадження eCTD. Інформація розміщена на спеціальній сторінці офіційного сайту ДЕЦ у розділі Заявникам, підрозділ «Проєкти документів та технічних файлів щодо впровадження eCTD».

Наразі Центр оприлюднив проєкти наступних документів:

Специфікація М1 для України з рекомендаціями щодо подачі матеріалів реєстраційного досьє в електронному форматі eCTD (проєкт)

Додатки до специфікації М1 для України (проєкт)

Валідаційні критерії (проєкт)

Технічні файли (проєкт)

Посібник користувача для електронного Кабінету заявника (проєкт)

Контрольні суми технічних файлів

Ознайомитися з документами українською та англійською мовами можна за посиланням https://www.dec.gov.ua/speczyfikkacziya-ua-m1-ectd/

У разі виникнення коментарів та пропозицій щодо технічних файлів, просимо надсилати їх на електронну адресу ectd@dec.gov.ua  до 01 травня 2024 року.

Інформуємо, що проєкт наказу МОЗ України «Про внесення зміни до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 13 жовтня 2023 року № 1789», яким передбачається запровадження тестового періоду подачі електронного загального технічного документу (eCTD), вже пройшов погодження Міністерством цифрової трансформації, іншими профільними інституціями та наразі перебуває на реєстрації у Міністерстві юстиції України. Після затвердження Наказу учасникам ринку буде розіслано офіційне запрошення долучитися до тестового періоду.

Про наступні кроки, а також дату початку тестового періоду, поінформуємо додатково.

thumbnail