thumbnail

Фармацевтичний форум ФАРМА@Фокус на пацієнта – інформуємо про запрошених спікерів події

ФАРМА@Фокус на пацієнта – перший у цьому році під егідою Центру розширений галузевий форум, присвячений питанням реєстрації ЛЗ, фармаконагляду та оцінки медичних технологій в Україні. Організатори – Агенція з методологічної та науково-практичної роботи ДЕЦ спільно з «УкрКомЕкспо», за підтримки МОЗ України.

Із доповідями та обговореннями питань в рамках сесій, окрім фахівців та експертів Центру, виступлять запрошені представники фармацевтичної та медичної галузей, наукової спільноти, фармбізнесу та громадськості.

Так, зокрема:

  • у рамках сесії з питань реєстрації ЛЗ:
  • Іван ГНАТІВ, заступник начальника Управління – начальник відділу сертифікації виробництва лікарських засобів Управління ліцензування виробництва лікарських засобів, крові та сертифікації Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, кандидат хімічних наук.

Тема доповіді: «Проєкт. Настанова стосовно врахування вимог належної виробничої практики власниками реєстраційних посвідчень».

  • у фаховій дискусії з питань нового професійного стандарту «Професіонал з фармаконагляду»:
  • ЗАЙЧЕНКО Ганна, зав. кафедрою фармакології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, доктор медичних наук, професор
  • МАТВЄЄВА Олена, доцент кафедри фармакології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, кандидат медичних наук, доцент
  • СОРОКОЛЕТОВА Алла, директор департаменту з питань якості, фармаконагляду, регуляторних та міжнародних медичних питань компанії ООО ACINO в Україні, кандидат медичних наук
  • у рамках сесії з питань оцінки медичних технологій в Україні:
  • МЕЛЬНИЧУК Ольга, керівник проєктів з ОМТ ГС «Академія з оцінки технологій охорони здоров’я», тема доповіді «Перспективи досліджень з ОМТ як визначальний критерій інтересу користувачів»
  • НЕМЧЕНКО Алла,зав. кафедри організації та економіки фармації Національного фармацевтичного університету, заслужений діяч науки і техніки України, доктор фармацевтичних наук, кандидат економічних наук, професор, тема доповіді «Підготовка експертів з оцінки медичних технологій (про освіту і професійний стандарт)»
  • КСЕНДЗОВ Сергій, менеджер з питань оцінки медичних технологій ТОВ «Рош Україна», тема доповіді «Держава та виробник – спільна площина для рішень на користь пацієнтів»
  • СУДЖУ Рабія, старший технічний радник з питань фармацевтичних політик та управління проєкту «SAFEMed» Управління США з міжнародного розвитку USAID, тема доповіді «Що нам потрібно, щоб вивести ОМТ в Україні на новий рівень?»

Агенція з методологічної та науково-практичної роботи Державного експертного центру як головний організатор заходу висловлює подяку усім запрошеним спікерам за готовність долучитися до висвітлення питань форуму, поділитися актуальними новинами, напрацюваннями та досвідом.

Нагадаємо, фармацевтичний форум ФАРМА@ФОКУС НА ПАЦІЄНТА відбудеться у форматі офлайн 26 квітня у Києві за адресою: конференц-готель Mercure Kyiv Congress (4 поверх), вул. Вадима Гетьмана, 6.

Повна Програма заходу за посиланням

Реєстрація тут

Чекаємо усіх зацікавлених на нашому заході!

thumbnail