thumbnail

Команда ДЕЦ повернулася з 100-річного ювілею Національного фармацевтичного університету і ділиться враженнями.

Свято було багатим на події та емоції. Перша частина пройшла у приміщенні Kharkiv Palace, де відбулося урочисте привітання та вручення державних нагород кращим представникам охорони здоров’я. З нагоди 100-річчя університет отримав привітання і від Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Міністра охорони здоров’я України – Віктора Ляшка.

Далі відбувся цілий комплекс урочистих заходів, серед яких:

  • нагородження колективу НФаУ “Вибір країни”;
  • презентація ювілейної медалі “До 100-річчя НФаУ”;
  • еко-флешмоб «Посади дерево: символ процвітання і духовної культури людства»;
  • спільне фотографування.

Після учасники перемістилися до одного з навчальних корпусів НФаУ.

У стінах Національного фармацевтичного університету пройшла науково-практична конференція з міжнародною участю «Якість як традиція».

На секційному засіданні «Фармаконагляд у кризових ситуаціях системи охорони здоровʼя» активну участь взяли представники Центру.

Заступниця директора Центру з питань реєстрації та фармаконагляду Євгенія Ткаченко поділилася досвідом та розповіла про особливості здійснення фармаконагляду у кризовій ситуації – в умовах Covid-19.

Директор Департаменту фармаконагляду Тетяна Башкатова виступила с тезами на тему безпеки вакцин проти COVID-19 за результатами моніторингу у світі та в Україні.

Дякуємо Національному фармацевтичному університету за запрошення долучитися до святкування.

Вікова історія вашого університету дала старт у професію п’ятдесяти тисячам випускників, за сторіччя з ваших аудиторій вийшла ціла плеяда видатних особистостей. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та завойовувати нові професійні горизонти!

thumbnail