thumbnail

Знайомимо з міжнародними доповідачами Фармацевтичного форуму «ФАРМА@ФОКУС НА ПАЦІЄНТА 2024. ФАРМАКОНАГЛЯД»

Представники Uppsala Monitoring Centre, ЕМА (PRAG), європейських регуляторів – знайомимо з міжнародними спікерами Фармацевтичного форуму «ФАРМА@ФОКУС НА ПАЦІЄНТА 2024. ФАРМАКОНАГЛЯД».

Шановні колеги, друзі, до початку події залишилося лише трохи більше тижня. Вже 07 березня приходьте, аби почути кращих міжнародних експертів у напрямку глобальної системи безпеки лікарських засобів, які на запрошення організаторів доєднаються до Форуму у форматі онлайн.

Вже в першій сесії Форуму, присвяченій міжнародному співробітництву, з доповідями виступлять:

  • Петер Х’єльмстрем (Peter Hjelmström) – директор Моніторингового центру Уппсали, Швеція – розповість про важливість фармаконагляду для посилення глобального регулювання лікарських засобів;
  • Анджей Чеславськи (Andrzej Czesławski) – директор департаменту фармаконагляду Управління з реєстрації лікарських засобів, медичних виробів і біоцидних продуктів Польщі – представить досвід Польщі у здійснення фармаконагляду за лікарськими засобами.
  • Улла Вандель Лімінга (Ulla Wänder Liminga) – доктор філософії, науковий директор з фармаконагляду Агенції з медичної продукції Швеції, член Комітету з оцінки ризиків у сфері фармаконагляду (PRAC) та Анна Баумгартен (Anna Baumgarten) – менеджер групи сигналів Департаменту безпеки лікарських засобів Агенції з медичної продукції Швеції, які поділяться кращим досвідом та перспективами розвитку фармаконагляду у Швеції.

До другої сесії Форуму з окремих питань фармаконагляду доєднається:

  • Віола Маколіч Шарініч (Viola Macolic Sarinic) – науковий керівник Комітету з оцінки ризиків у фармаконагляді (PRAG) EMA, яка виступить з темою безпеки ліків в особливих групах пацієнтів. Також вона долучиться до панельної дискусії з питань аудитів системи фармаконагляду та надасть загальний огляд інспекцій, що здійснює PRAG.
  • Міхал Гриз (Michał Gryz) – директор Департаменту інспектування лікарських засобів та медичних виробів Управління з реєстрації лікарських засобів, медичних виробів і біоцидних продуктів Польщі – приєднається до учасників панелі з питань аудитів та представить досвід країни у цьому напрямку.

Окрім того, нагадаємо, з презентаціями та доповідями під час Форуму виступлять запрошені фахівці Міністерства охорони здоров’я України, Державного експертного Центру МОЗ, у тому числі представники з фармаконагляду у регіонах, Центру громадського здоров’я. До обговорень та дискусій долучаться представники зацікавленого наукового та громадського середовища, фармацевтичних компаній, експерти фармринку.

Організатори проведення Форуму: Державний експертний центр МОЗ України у співпраці з ТОВ «УкркомЕкспо».

Головний інформаційний партнер: Щотижневик Аптека, інформаційний партнер – The Pharma Media.

Детальна програма та умови участі за посиланням https://pharmacovigilance.minisite.ai/

Не зволікайте з реєстрацією! Реєстраційна форма за посиланням http://surl.li/qzhat

Контакти з питань реєстрації та умов участі: Дарія Грибко (ТОВ «УкркомЕкспо»), тел. (099) 613 49 69, е-mail: migashkodasha@gmail.com.

thumbnail