thumbnail

1 та 2 грудня триває саміт ICMRA. Серед учасників – вперше керівництво та експерти ДЕЦ.

Михайло Бабенко бере участь в цьогорічному саміті Міжнародної коаліції компетентних органів з регулювання лікарських засобів.  Запрошення отримано з нагоди набуття ДЕЦ членства в організації.

Разом з ним серед делегатів: заступниця директора з питань реєстрації та фармаконагляду Євгенія Ткаченко, директорка департаменту ОМТ Ореста Піняжко, керівники структурних підрозділів.

Тема саміту, який відбувається в форматі Zoom – «Глобальні надзвичайні ситуації у галузі охорони здоров’я та регуляторні системи – рух вперед».

Наразі вже закінчилися три сесії.

  • Сесія 1: Терапевтичні засоби та вакцини проти COVID-19: досвід, отриманий в управлінні життєвим циклом лікарських засобів під час пандемії COVID-19.
  • Під час цієї сесії керівники обговорили основні проблеми та загрози, які виникають під час пандемії Covid-19 в питаннях забезпечення лікарськими засобами та шляхи для кращого та швидшого реагування на надзвичайні ситуації.
  • Сесія 2: Досвід отриманий під час пандемії COVID-19 – огляд міжнародних організацій.
  • На цій сесії учасники дискусії приділили увагу проблемам, з якими стикаються у світі: дефіцит на ринку лікарських засобів, проблеми виробництва, збої мережі постачань, клінічні випробування, інспекції, нагляду та вивчення ринку, а також найкращі практики вирішення проблем.
  • Сесія 3: Забезпечення виробничих потужностей та швидких регуляторних дій.

Ця сесія була присвячена питанням стратегії збільшення масштабів виробництва лікарських засобів і регуляторним заходам для своєчасного підвищення потужностей та їх постачання на ринки.

Вашій увазі – фоторепортаж.

thumbnail