thumbnail

ДЕЦ привітав професора Надію Олександрівну Горчакову з 80-річним ювілеєм!

Сьогодні, 9 березня, відбулося урочисте святкування 80-річчя видатного фармаколога і незмінного експерта ДЕЦ Надії Олександрівни Горчакової.
Від імені та за дорученням директора Центру Михайла Бабенко її привітали та побажали довгих років і подякували за плідну працю заступник директора з питань клінічних випробувань Михайло Лобас і завідувачка сектору координації роботи консультативно-експертних груп Наталія Тараненко.
«Прийміть наші щирі, сповнені людської шани і поваги, привітання з нагоди ювілею. Доля подарувала Вам активне і цікаве життя, яке Ви присвятили служінню людям і розвитку української фармакології. Майже тридцять років продовжується наша плідна співпраця. Навіть в умовах карантинних обмежень Ви знаходите можливість приїздити в Центр і ретельно проводити експертизи. Завжди маєте для цього час та надаєте приклад професійного відношення, витримки і незламної волі! Нехай невичерпна енергія, оптимізм і надалі будуть Вашими постійними супутниками у житті, а людська шана буде подякою за Вашу плідну працю на науковій ниві, за Вашу чуйність і уміння творити добро, – йшлося у привітанні від колективу ДЕЦ.
Надія Олександрівна Горчакова – доктор медичних наук, професор. Співпрацює з Центром з моменту його заснування у 1992 році. Загалом за 57 років діяльності в фармгалузі пані Надія написала 1000 наукових робіт, 19 підручників, 26 навчальних посібників, 5 методичних рекомендацій, 20 монографій, 19 методичних рекомендацій ДЕЦ МОЗ України, має 34 патенти.
Виховала двох доньок та є бабусею чотирьох онуків.
«Надія Олександрівна – людина неймовірної волі, доброти та любові до своєї професії. Вона є прикладом для наслідування багатьом поколінням науковців», – говорить завідувачка сектору координації роботи консультативно-експертних груп Центру Наталія Олександрівна Тараненко.
Колектив Центру пишається майже 30 річною співпрацею з пані Надією і бажає ще багато-багато років бути в доброму здоров’ї і радувати нас можливістю переймати знання та мудрість!

thumbnail