thumbnail

Делегація Центру долучилася до Конференції з відбудови України (Лондон, Велика Британія)

У рамках Програми перебування у Великій Британії делегація Центру долучилася до роботи Конференції з відбудови України, яка проходила у Лондоні 21-22 червня 2023 року.

Метою заходу, організованого Великою Британією спільно з урядом України, є мобілізація міжнародного співтовариства для забезпечення довгострокового економічного майбутнього України, включаючи допомогу Україні у її відновленні як більш стійкої, екологічно чистої та процвітаючої європейської держави.

У конференції беруть участь понад 1000 іноземних високопосадовців із 61 держави, представники неурядових організацій, Міністерств охорони здоров’я різних країн, бізнес-лідери, підприємці.

Також 21 червня, на запрошення Департаменту бізнесу та торгівлі Великої Британії, українська делегація за участі представників Центру на чолі з директором Михайло Бабенко відвідала діловий прийом, який відбувся в Меншн-Хауз (Mansion House), офіційній резиденції лорд-мера Лондона.

Під час зустрічі йшлося про інвестиційну привабливість України та п’ять ключових сегментів, які формуватимуть основу відновлення і трансформації економіки після війни. Очільник української делегації, Прем’єр міністр України Денис Шмигаль відзначив великий потенціал в енергетичному секторі, видобутку та зберіганні газу, у гідроенергетиці, ВПК та сільському господарстві.

thumbnail