thumbnail

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ ТА МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ

Інформуємо, що на офіційному сайті Державного експертного центру МОЗ України опубліковані переклади англійською мовою законодавчих та нормативно-правових актів. Переклади англійською є неофіційними і надані виключно з метою інформування.

Перелік перекладів англійською:

  • ЗАКОН УКРАЇНИ Про лікарські засоби, 1996 (із змінами).
  • ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 26 травня 2005 р. № 376 (із змінами).
  • НАКАЗ МОЗ УКРАЇНИ 26.08.2005 № 426 (із змінами) Про затвердження Порядку проведення експертизи реєстраційних матеріалів на лікарські засоби, що подаються на державну реєстрацію (перереєстрацію), а також експертизи матеріалів про внесення змін до реєстраційних матеріалів протягом дії реєстраційного посвідчення.
  • НАКАЗ МОЗ УКРАЇНИ 23.09.2009 № 690 (із змінами) Про затвердження Порядку проведення клінічних випробувань лікарських засобів та експертизи матеріалів клінічних випробувань і Типового положення про комісії з питань етики.
  • НАКАЗ МОЗ УКРАЇНИ 27.12.2006 № 898 (із змінами) Про затвердження Порядку здійснення фармаконагляду.
  • НАКАЗ МОЗ УКРАЇНИ 17.11.2016 № 1245 (із змінами) Про затвердження Порядку розгляду реєстраційних матеріалів на лікарські засоби, що подаються на державну реєстрацію (перереєстрацію), та матеріалів про внесення змін до реєстраційних матеріалів протягом дії реєстраційного посвідчення на лікарські засоби, які зареєстровані компетентними органами Сполучених Штатів Америки, Швейцарської Конфедерації, Японії, Австралії, Канади, лікарських засобів, що за централізованою процедурою зареєстровані компетентним органом Європейського Союзу.
  • ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 8 лютого 2021 р. № 95 Деякі питання державної реєстрації вакцин або інших медичних імунобіологічних препаратів для специфічної профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, під зобов’язання для екстреного медичного застосування.

Знайти переклади можна в рубриці «Нормативно-правові акти», підрубрика Legislation (in English) або за посиланням:

https://www.dec.gov.ua/materials/pereklady-normatyvno-pravovyh-aktiv-anglijskoyu-movoyu/

thumbnail