thumbnail

Експерти Департаменту оцінки медичних технологій Центру взяли участь у вебінарі «ОМТ у Великій Британії»

4 лютого 2021 року експерти Департаменту ОМТ взяли участь у вебінарі «ОМТ у Великій Британії». Це перший вебінар із серії навчальних он-лайн заходів, створених за ініціативою проекту «Безпечні та доступні ліки для українців» (SAFEMed) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) для розвитку та інституціоналізації оцінки медичних технологій в Україні.

Спікером виступив Мендерт Бойсен, заступник головного виконавчого директора та директор Центру ОМТ Національного інституту охорони здоров’я і досконалості медичної допомоги Великобританії (NICE).

Під час вебінару присутнім розказали історію діяльності NICE, його роль у системі охорони здоров’я Великої Британії, процес та методи ОМТ в цій країні, порядок прийняття рішень та торкнулись ряду інших важливих питань. Учасники мали змогу поставити запитання Мендерту Бойсену та отримати ґрунтовні відповіді.

Імплементація досвіду NICE у діяльність Департаменту ОМТ є дуже важливою, оскільки експерти переймають найкращі світові практики для створення життєздатної функції ОМТ в Україні.

thumbnail