thumbnail

Нові призначення: Євгенія Ткаченко призначена на посаду заступника директора Центру з питань фармаконагляду

26 січня 2021 року наказом МОЗ заступником директора Державного експертного центру МОЗ України з питань фармаконагляду призначена Ткаченко Євгенія Василівна.

Ткаченко Є.В. закінчила Луганський державний медичний університет та здобула кваліфікацію «Провізор». Захистила дисертацію під керівництвом професора Лук’янчука Віктора Дмитровича. Має науковий ступінь кандидата фармацевтичних наук і більше 15 років у сфері управління і організації процесів у фармацевтичній галузі.

Професійну кар’єру розпочала на кафедрі фармакології та продовжила на кафедрі технології ліків, організації та економіки фармації Луганського державного медичного університету з позиції асистента. Невдовзі стала викладачем та доцентом кафедри. Поряд з цим була заступником декану фармацевтичного факультету Луганського державного медичного факультету.

З 2013 працювала на керівних посадах підприємств фармацевтичної галузі. Очолювала  регіональний структурний підрозділ, керувала проектами та програмами в сфері матеріального (нематеріального) виробництва, в тому числі питаннями з фармаконагляду,  очолювала відділ бюджетних продажів, була генеральним директором.

До команди Державного експертного центру долучилася в 2020. З 26 січня 2021 року займає посаду заступника директора Центру з питань фармаконагляду

thumbnail