thumbnail

Як підготувати взірцеве досьє? – Тренінги з ОМТ тривають!

28 липня фахівці Департаменту ОМТ Центру провели четвертий корпоративний навчальний семінар «ОМТ – інструмент оцінки цінності медичної технології». Цього разу у методологію підготовки взірцевого досьє занурилися співробітники компанії Санофі.

Під час семигодинного навчання говорили про суть і важливість ОМТ, етапи її впровадження, методологічні підходи до ОМТ в Україні та кращі практики.

Провели семінар Ореста Піняжко, директор Департаменту ОМТ, Ірина Романенко, начальник відділу оцінки клінічної ефективності ЛЗ, Альона Машейко, начальник відділу оцінки економічної ефективності ЛЗ, Валерія Середюк та Маргарита Хмельовська, експерти відділу оцінки економічної ефективності ЛЗ.

Спікери багато уваги приділили не лише теорії, а й практичним питанням. Слухачі дізналися як заповнювати пункти клінічної та економічної частини досьє, відповідно до вимог Постанови та Настанови. Також під час зустрічі учасники мали змогу самостійно за даними розробленого кейсу побудувати модель Маркова у MS Excel.

За результатами навчання працівники компанії отримали необхідні знання для підготовки бездоганного досьє для проведення державної ОМТ та відповіді на питання, які виникали в процесі його підготовки. А фахівці Департаменту ОМТ – позитивний зворотній зв’язок від учасників.

Департамент ОМТ продовжуватиме практику транспарентних комунікацій із заявниками та роз’яснення методологічних підходів до формування досьє.

Наша мета – сформувати спільне бачення для успішного розвитку ОМТ в Україні!

thumbnail