thumbnail

ДЕЦ запроваджує реєстраційну форму на перереєстрацію ЛЗ online

В рамках подальшої діджиталізації сервісів Центру в системі «Візуалізація» з’явилася можливість заповнити реєстраційну форму на процедуру перереєстрації ЛЗ online.

“Діджиталізація сервісів – наш пріоритет. І запуск нової онлайн форми на перереєстрацію лікарських засобів – кращий доказ того, що ми впевнено рухаємось цим шляхом. І ще один вагомий крок у напрямку запровадження в Україні eCTD формату досьє, – прокоментував важливе нововведення Михайло Бабенко, директор Державного експертного центру МОЗ України.

Наразі електронна версія форми на перереєстрацію працює в тестовому режимі. Ваші зауваження або побажання щодо нового функціоналу просимо надсилати на електронну пошту eias@dec.gov.ua або телефонувати за номером: +38-044-202-17-07. Допоможіть нам стати кращими!

Нагадуємо, що до цього в Центрі вже існувала можливість відслідковувати процес проходження поданих заяв/реєстраційних форм та реєстраційних матеріалів на реєстрацію, перереєстрацію та внесення змін до реєстраційних матеріалів на ЛЗ/медичні імунобіологічні препарати.

thumbnail