thumbnail

З Днем фармацевтичного працівника, дорогі колеги! – Михайло Бабенко

Шановні колеги! Щиро вітаю вас з Днем фармацевта!

Наша з вами спільна мета – це стабільний подальший розвиток фармацевтичної галузі. Фармгалузь України вже продемонструвала світу свою стійкість до викликів і сьогодні демонструє рішучі прагнення до змін.

Наближення національного законодавства до законодавства ЄС, робота над впровадженням eCTD, постійне оновлення стандартів та протоколів лікування відповідно до сучасних вимог, повернення клінічних випробувань в Україну – все це і багато іншого ми робимо з єдиною метою – заради збереження життя і здоров’я наших співвітчизників, збільшення можливостей для ефективного і своєчасного лікування, європейського майбутнього країни та галузі.

Висловлюю глибоку шану і повагу всім фармацевтам, які кожного дня втілюють це в реальність. Дякую за вашу силу духу, професіоналізм, титанічну працю, відданість і незламність, яку ви демонструєте на шляху до подальшого зміцнення системи охорони здоров’я України!

В цей день бажаю всім вам миру, невичерпної енергії, оптимізму, добробуту, спокою, любові і підтримки рідних! Здоров’я і віри!

З повагою

Михайло Бабенко,

директор Державного експертного центру МОЗ України

thumbnail