thumbnail

Нові призначення: Павла Грінька призначено на посаду завідувача Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Державного експертного центру МОЗ України.

Грінько П.М. закінчив Київську Національну академію Служби безпеки та здобув вищу освіту за кваліфікацією «Юрист». В 2020 році здобув другу кваліфікацію – «Фінанси, банківська справа та страхування» в Університеті державної фіскальної служби України.

Професійну кар’єру розпочав у 1997 році в управлінні Служби безпеки України у Дніпропетровський області. Загалом, Грінько П.М. більше 15 років пропрацював на керівних посадах середньої ланки. До команди Центру приєднався у листопаді 2020 року в якості радника директора, а з 14 червня 2021 року обіймає посаду завідувача Сектору з питань запобігання та виявлення корупції.

З перших днів на новій посаді Грінько П.М. вже встиг долучитися до створення оновленої Комісію з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми ДЕЦ. Прийняв участь у затвердженні плану заходів щодо запобігання та виявлення корупції, та Антикорупційній програмі ДЕЦ МОЗ України. Веде постійну роботу щодо вдосконалення діючих локальних нормативних актів шляхом внесення необхідних змін.

thumbnail