thumbnail

Заявники продовжують опановувати навички підготовки зразкового досьє за новою Настановою ОМТ

Днями, 3 вересня, фахівці Департаменту ОМТ провели вже п’ятий корпоративний навчальний тренінг “ОМТ – інструмент оцінки цінності медичної технології”. Цього разу занурилися у методологію підготовки взірцевого досьє співробітники компанії Ipsen, Дарниця та Baxter.

Під час семигодинного семінару учасники дізналися:

  • Про суть і важливість ОМТ;
  • Кращі ОМТ практики;
  • Етапи впровадження ОМТ;
  • Методологічні підходи до ОМТ в Україні.

Крім того, багато уваги спікери приділили не лише теорії, а й практичним питанням. Протягом своїх виступів вони звертали увагу слухачів на те, як необхідно заповнювати пункти клінічної та економічної частини досьє, відповідно до вимог Постанови та Настанови. Під час семінару учасники мали змогу попрактикуватися самостійно будувати модель Маркова у MS Excel, за даними заздалегідь розробленого кейсу.

Своїми знаннями та досвідом з присутніми поділилися: Ореста Піняжко, директор Департаменту ОМТ; Ірина Романенко, начальник відділу оцінки клінічної ефективності ЛЗ; Альона Машейко, начальник відділу оцінки економічної ефективності ЛЗ; Валерія Середюк та Маргарита Хмельовська, експерти відділу оцінки економічної ефективності ЛЗ.

Завдяки даній зустрічі працівники компанії отримали необхідні знання для підготовки високоякісного досьє для проведення державної оцінки медичних технологій, та відповіді на питання, які виникали в процесі його підготовки.

Не менш цінним результатом проведення тренінгу стало те, що фахівці Департаменту ОМТ отримали позитивний зворотній зв’язок від учасників. Департамент ОМТ і надалі продовжуватиме практику проведення транспарентних комунікацій із заявниками з метою формування спільного бачення для успішного розвитку ОМТ в Україні

thumbnail