thumbnail

Удосконалення освіти лікарів та фармацевтів за напрямком ОМТ – відбулася зустріч керівництва Центру з керівництвом НУОЗ України ім. П.Л. Шупика

Посилюємо колаборацію з навчальними закладами! Мета – об’єднати зусилля для розвитку кадрового потенціалу.

Відбулася зустріч керівництва Центру з керівництвом Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

Приводом стало обговорення актуальних питань стратегічного партнерства щодо тематичного удосконалення фахівців медичної та фармацевтичної галузей відповідно до профілів діяльності ДЕЦ.

Зокрема йшлося про започаткування циклу удосконалення для лікарів та фармацевтів за напрямком оцінки медичних технологій.

До обговорення долучилися директор ДЕЦ Михайло Бабенко, керівник Агенції методологічної та науково-практичної роботи Центру Олександр Гудзенко, радник директора Костянтин Косяченко, керівниця департаменту ОМТ та раціональної фармакотерапії Ореста Піняжко. Від навчального закладу своїми думками та пропозиціями поділилися ректор В’ячеслав Камінський, перший проректор Юрій Вдовиченко, проректор з науково-педагогічної роботи Олександр.

Враховуючи спільні інтереси та соціальну важливість співпраці, сторони переконані, що взаємні зусилля сприятимуть розвитку медичної та фармацевтичної науки та освіти.

Нагадуємо, що співпраця відбувається в рамках Меморандуму про співпрацю та взаємодію, підписаного в червні 2023 року. Метою є спільна освітня, наукова, науково-експертна та науково-дослідна діяльність в сфері охорони здоров’я; розвиток кадрового потенціалу, медичної та фармацевтичної освіти і науки.

thumbnail